Antena Căutare

REZULTATE BACALAUREAT 2017. Liceele de care trebuie să te ferești dacă ai terminat clasa a VIII-a! Au avut promovabilitate zero

Rata de promovare la examenul de bacalaureat în judeţul Dolj este de aproape 70 la sută înainte de contestaţii, iar doi elevi au obţinut media 10. În acest judeţ, trei licee au avut promovabilitate zero.

Rata de promovare la examenul de bacalaureat în judeţul Dolj este de aproape 70 la sută înainte de contestaţii, iar doi elevi au obţinut media 10. În acest judeţ, trei licee au avut promovabilitate zero.

CITEȘTE ȘI: REZULTATE BAC 2017! S-AU AFIŞAT. Scrie numele şi liceul şi află cât ai luat la examen!

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj, în urma centralizării notelor obţinute de absolvenţii de liceu, gradul de promovare înregistrat în judeţul Dolj, înainte de contestaţii, este de 68,93 la sută. Astfel, s-au înregistrat două medii de 10, acestea fiind obţinute de Mădălina Mandache de la Colegiul Naţional ”Fraţii Buzeşti” din Craiova şi Adela Ungureanu, de la Colegiul Naţional ”Elena Cuza” din Craiova.

CITEȘTE ȘI: REZULTATE BAC 2017! Cum se depune contestaţie dacă eşti nemulţumit de note

De asemenea, au obţinut procente de peste 92 la sută cinci licee - Colegiul Naţional ”Fraţii Buzeşti şi Colegiul Naţional ”Carol I”, din Craiova, cu 100 la sută, Colegiul Naţional ”Elena Cuza” Craiova a avut 98,88 la sută, Colegiul Naţional Pedagogic ”Ştefan Velovan” Craiova - 96,03 la sută şi Colegiul Naţional Nicolae Titulescu” Craiova, cu 92,24 la sută.

Niciun elev nu a luat bacalaureatul!

La polul opus se află Liceul Tehnologic ”Constantin Ianculescu” Cârcea, Liceul Tehnologic ”Ing. Ionete Aurelian” Malu Mare şi Liceul Tehnologic Special ”Beethoven” Craiova, cu zero promovabilitate.

Reprezentanţii ISJ Dolj au mai precizat că din cei 4.350 elevi înscrişi în sesiunea iunie-iulie 2017, 4.036 elevi au fost prezenţi, 314 elevi absenţi şi nouă elevi au fost eliminaţi.

REZULTATE BACALAUREAT 2017. 97 de medii de 10, un procentaj de promovabilitate de 71,4%, dar tot NU E BINE! "Proble... REZULTATE BAC 2017. Cei cinci elevi din Alba care au luat 10 la BACALAUREAT au mers la sigur: "Secretul este să înv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x