Antena Căutare

Rezultate dezastruoase la a doua sesiune de Bacalaureat!

Duminica dimineata, s-au afisat rezultatele pentru examenul de Bacalaureat de toamna. Cele mai multe note de trecere sunt intre 6 si 7.

Tot duminica, intre orele 16.00 si 20.00, vor putea fi depuse contestatiile care vor fi solutionate in intervalul 3-4 septembrie.

Afisarea rezultatelor finale dupa contestatii se va face miercuri, 5 septembrie.

Promovabilitatea la sesiunea de toamna a bacalaureatului desfasurata in Capitala a fost de 18,52%, aproape egala cu cea de anul trecut (17,82%), au precizat duminica reprezentantii Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB), dupa centralizarea rezultatelor.

Promovabilitatea in judetul Cluj este de 22,8%, inainte de contestatii, fiind mai mare decat cea inregistrata in sesiunea similara din 2011, care a fost de 20,62%, anunta Mediafax.

In judetul Arad, rata de promovabilitate a urcat pana la 29%, cel mai bun procent din cele anuntate pana la acest moment.

Cea mai scazuta rata de promovabilitate s-a inregistrat in Arges, unde doar 11% dintre elevi au reusit sa promoveze examenul de Bacalaureat.

Mai putin de un sfert din cei peste 2.600 de candidati inscrisi la sesiunea din toamna a examenului de bacalaureat, in judetul Mures, cu aproximativ un procent mai scazut fata de sesiunea similara a anului trecut, contestatiile putand fi depuse duminica dupa-amiaza.

Promovabilitatea la a doua sesiune a examenului de bacalaureat in judetul Valcea este de 22,83%, dubla fata de cea inregistrata in perioada similara a anului trecut, cand a fost de doar 11,62%.

Doar 20% din candidatii din judetul Satu Mare inscrisi la examenul de bacalaureat au reusit sa obtina nota de trecere.Promovabilitatea in cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat in judetul Bistrita-Nasaud este de 24,58%, inainte de contestatii, fiind mai mare fata de toamna anului trecut, cand a fost de 17,41%.

Rata de promovare inregistrata la prima sesiune a examenului de bacalaureat din acest an a fost de 44,41%.

Sursa: Antena3

FOTO: Intact Images

Lux si opulenta la nunta Elenei Basescu. Vezi imagini de la petrecere!... Bucuresti: Doi copii au fost loviti de tren. Unul dintre ei se afla in stare grava...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x