Antena Căutare

Rezultate Finale Academia de Poliție 2018, după contestații

Rezultate Finale Admitere Academia de Poliție 2018, după contestații.Emoții mari pentru aspiranții la o carieră în Poliție, după ce s-au afișat primele note. 

Rezultate Finale Academia de Poliție 2018, după contestații
rezultate finale academia de politie | academiadepolitie.ro

Rezultate Finale Admitere Academia de Poliție 2018, după contestații.Emoții mari pentru aspiranții la o carieră în Poliție, după ce s-au afișat primele note.

Rezultate Finale Admitere Academia de Poliție 2018. Candidații la Academia de Poliție și-au aflat luni notele, după susținerea examenelor de admitere. Ultima medie de intrare la specialitatea pompieri a fost 9.25, la jandarmi 8.00 iar la pregătirea pentru specializare de ofițeri de penitenciare... a trecut aproape toată lumea, cu 5.50!

Rezultate admitere Academia de Poliție 2018

Au fost peste 2.400 de candidați admiși la Academia de Poliție, la prima departajare înainte de probele scrise. Sunt însă numai 885 de locuri pentru anul școlar 2018-2019 iar notele obținute sunt afișate luni și marți.

Candidații nemulțumiți de notele obținute la admitere Academia de poliție 2018 au posibilitatea de a face contestații marți și miercuri, pe 21, respectiv 22 august.

Rezultate Academia de Politie 2018. Contestațiile la examenul de admitere la Academia de Poliție 2018 se vor soluționa joi, 23 august. Prin urmare, notele finale vor fi afișate pe 23 august.

Rezultate Admitere Academia de Poliţie 2018. Candidaţii respinşi

Pentru candidaţii respinşi, listele se întocmesc în ordine alfabetică. Candidaţii pot depune contestaţii la Comisia de soluţionare a contestaţiilor, în termen de 24 de ore de la data şi ora afişării rezultatului.

Se pot contesta doar eventualele erori materiale privind consemnarea notelor/mediilor de la
examenele de absolvire luate în considerare sau cele privind stabilirea mediei de admitere.

Contestaţiile se întocmesc numai de către candidat, pe formulare tip, sub semnătura proprie a
acestuia, şi se înregistrează în registrul special constituit.

Contestaţiile depuse de candidaţi sunt analizate de Comisia de soluţionare a contestaţiilor.

Rezultatul analizei contestaţiei şi hotărârea adoptată sunt definitive şi se consemnează în procesulverbal, semnat de preşedintele Comisiei de Admitere pe Facultate şi membrii Comisiei de soluţionare a contestaţiilor.

Hotărârea cu privire la soluţionarea oricărei contestaţii va fi comunicată prin afişare la sediul
Academiei, în termen de cel mult 48 de ore de la data depunerii acesteia, de către secretarul Comisiei de Admitere pe Facultate.

surse: portal invatamant, observator.tv

Angajări masive! Salarii între 4200 și 8000 de lei lunar! Pentru multe posturi nu e nevoie de studii superioare!... Cutremur de 4,2 grade în România! Urmează un seism catastrofal? Gheorghe Mărmureanu, previziuni sumbre: ”Se va produce î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x