Antena Căutare

Rezultate finale BACALAUREAT 2018! A obținut notele 9.90 la Anatomie și 9,60 la Matematică, dar n-a fost mulțumită! Ce s-a întâmplat după ce le-a contestat

O elevă din Bistrița-Năsăud, care a reușit să obțină notele 9.90 la Anatomia și 9.60 la Matematică, dar n-a fost mulțumită, așa că a depus contestații. 

O elevă din Bistrița-Năsăud, care a reușit să obțină notele 9.90 la Anatomia și 9.60 la Matematică, dar n-a fost mulțumită, așa că a depus contestații.

Astfel, în urma recorectării lucrărilor, Paula Georgescu, absolventă a Colegiului Național ”George Coșbuc” Năsăud, a reușit să obțină media de 10.

Alți cinci absolvenți au obținut 10 pe linie, două înainte de contestații, ceilalți în urma recorectării lucrărilor, scrie gazetabistrita.ro.

După contestații, în Bistrița-Năsăud a crescut și rata de promovare la examenul de Bacalaureat.

Astfel, la nivel județean au fost depuse 492 contestații: 186 la limba și literatura română, două la limba maternă, 160 la proba obligatorie a profilului și 144 la proba la alegere a profilului și a specializării.

După recorectarea lucrărilor rata de promovare în Bistrița-Năsăud a crescut de la 69,22% la 71,54%.

Sesiunea august-septembrie a examenului de bacalaureat începe în 10 iulie, cu etapa de înscriere a candidaților.

Admitere facultate 2018. Iată informațiile de care ai nevoie pentru admiterea la Facultatea de Istorie... Cele mai căutate facultăți ale Universității din București...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x