Live acumFilm: Regatul secret (SUA 2013)
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Rezultate repartizare licee 2019 afișate: cum găsești pe Edu.ro liceul la care ai intrat

Rezultate repartizare licee 2019 afișate: cum găsești pe Edu.ro liceul la care ai intrat. Ministerul Educației a publicat deja sitauația repartizărilor penru fiecare județ în parte, pe site-ul dedicat admiterii

rezultate admitere liceu 2019

Rezultate repartizare licee 2019 afișate: cum găsești pe Edu.ro liceul la care ai intrat. Ministerul Educației a publicat deja situația repartizărilor pentru fiecare județ în parte, pe site-ul dedicat admiterii

Rezultate repartizare licee 2019 pentru fiecare județ în parte sunt publicate de Antena 1 - AICI! Situația pe județe a repartizării la liceu este publicată și pe site-ul Minsiterului Educației, admitere.edu.ro, dar și la avizierele liceelor, iar în școlile gimnaziale va fi publicată lista cu locurile neocupate la liceele din județe.

Rezultate repartizare licee 2019 afișate: cum găsești pe Edu.ro liceul la care ai intrat

Pentru care vor să verifice liceul la care au fost repartizați în funcție de medie, această procedură este simplă.

1. Se tastează pe Google ”admitere.edu.ro”. Acolo o să apară imaginea aceasta:

Pe admitere.edu.ro se specifică faptul că pe 12 iulie a fost adăugat un document nou: respectiv rezulattele repartizării.

2. Se accesează link-ul, ”Rezultatele repartizării în licee ADLIC 2019”, după care va apărea o hartă cu situația repartizărilor pentru fiecare județ în parte.

3. Dacă liceul pe care îl căutăm este în județul Vrancea, spre exemplu, îl căutăm cu cursorul pe hartă, apoi accesăm. Va apărea această imagine:

Acolo, Minsiterul Educației publică pentru județul Vrancea următoarele:

  • Locuri în județul VRANCEA
  • Lista specializărilor pentru județul VRANCEA
  • Lista liceelor din județul VRANCEA
  • Specializările ordonate după ultima medie
  • Lista şcolilor din județul VRANCEA
  • Lista tuturor candidaților candidaților repartizați candidaților nerepartizați înscrişi în care provin din județul VRANCEA ordonați după media de admitere alfabetic

4. Căutarea se poate face și după numele candidatului.

După repartizarea la liceu, elevii trebuie să depună dosarele de înscriere la instituția de învățământ la care au fost repartizați - Vezi AICI calendarul de depunere pentru dosarul de înscriere și ce acte trebuie să conțină!

Rezultate repartizare licee 2019: Vezi pe a1.ro liceul la care ai intrat!​

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro