Antena Căutare

Rezultate repartizare licee 2019. Cu ce medii s-a intrat anul trecut la liceele de top din țară

Rezultate repartizare licee 2019. Află cu ce medii s-a intrat anul trecut la liceele de top și care sunt cele mai vânate specializări. În topul specializărilor se află licee din București, Constanța și Dolj.

Rezultate repartizare licee 2019. Află cu ce medii s-a intrat anul trecut la liceele de top și care sunt cele mai vânate specializări. În topul specializărilor se află licee din București, Constanța și Dolj.

Potrivit rezultate repartizare licee 2018, în topul celor mai vânate licee s-au aflat cele din București – 16, urmate de cele din Constanța – 7, Dolj – 5. Mai sunt 4 din Iași și Galați, 3 din Cluj și Braşov, 2 din Argeș și câte una din Buzău, Timiș, Brăila, Bihor și Suceava.

Consultând edupedu.ro am aflat că prima specializare pe țară, a fost cea de Matematică-Informatică bilingv-engleză de la Colegiul Național “Sfântul Sava” din București. Ultima medie a fost aici 9,91 și s-au ocupat 29 de locuri. Pe locul al doilea este specializarea Matematică-Informatică bilingv-engleză de la Colegiul Național “Mircea cel Bătrân” Constanța, unde au intrat doar 14 elevi și ultima medie a fost 9,85. Pe locul al treilea a fost Colegiul Național “Frații Buzești” din Craiova, cu specializarea Științe ale Naturii, unde au intrat 29 de elevi, cea mai mică medie fiind tot 9,85.

Repartizarea computerizată la liceu a absolvenţilor clasei a VIII-a se vor afișa mâine, 12 iulie 2019.

Citește și: Rezultate repartizare licee 2019: Unde vezi liceul la care ai intrat

Top 30 de specializări din țară. Rezultate admitere liceu 2018

Rezultate repartizare licee 2019. Cu ce medii s-a intrat anul trecut la liceele de top din țarăRezultate repartizare licee 2019. Cu ce medii s-a intrat anul trecut la liceele de top din țară

Sursa foto: edupedu.ro

Citește și: Repartizare licee 2019 - cum afli online liceul la care ai intrat

Rezultate repartizare liceu 2019: ce urmează după repartizarea computerizată... Specializări de la colegii din Bucureşti, Craiova, Constanţa, Galaţi şi Brăila, în Top 10 al mediilor de admitere la lic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x