Antena Căutare

Rezultatul anchetei: Incendiul din complexul Confort City a fost cauzat de un scurtcircuit la un frigider

Incendiul izbucnit la mansarda unui bloc din complexul rezidential Confort City a fost cauzat de un scurtcircuit electric declansat la un frigider, arata rezultatele anchetei.

Conditiile care au favorizat dezvoltarea si propagarea incendiului au fost prezenta materialelor combustibile in structura mansardei si a acoperisului, lipsa compartimentarii cu elemente rezistente la foc in acest spatiu, precum si prezenta vantului.

Rezultatele anchetei comisiei din cadrul IGSU de cercetare si stabilire a cauzelor probabile de producere a incendiului au fost comunicate organelor de cercetare, in vederea continuarii investigatiilor, se arata intr-un comunicat de presa al Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta.

Aproximativ 640 de persoane au fost afectate de incendiul din complexul Confort City, in urma caruia au fost distruse aproape in totalitate 24 de apartamente aflate la mansarda, iar majoritatea celor de la etajul 10 au suferit daune in proportie de 10 - 30%.

Sursa: Antena3

Perchezitii in Dambovita si Giurgiu, intr-un caz de evaziune fiscala cu fier vechi... 90 de companii renumite fac angajari la Bucuresti, pe 26 si 27 octombrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x