Antena Căutare

Alertă meteo fără precedent! Toți ROMÂNII care petrec Crăciunul la munte trebuie să fie atenți în următoarele ore!

Crăciunul vine cu zăpadă. Din această seară, ninge la munte. Iar mâine, în Ajun, cade zăpada şi în Maramureş şi Bucovina.

Crăciunul vine cu zăpadă. Din această seară, ninge la munte. Iar mâine, în Ajun, cade zăpada şi în Maramureş şi Bucovina. Un cadou nesperat pentru turiştii care se aşteptau la vreme de primăvară. Azi, în oraşe, au fost şi 10 grade cu plus. Iar la mare, cei puternici au încercat apa. Atenţie, e şi risc crescut de avalanşă la munte. Azi, un drum naţional a fost blocat câteva ore.

Zăpada pentru care zeci de mii de turişti au plecat la munte de sărbători poate deveni în orice moment un pericol, avertizează salvamontiştii.

Riscul de avalanşă este de gradul patru. Cei care sunt în staţiunile montane din zona Bucegi, Făgăraş şi Retezat sunt sfătuiţi să rămână în zona cabanelor.

O avalanşă s-a produs deja în judeţul Hunedoara. Iar zăpada a ajuns pe şosea. Câteva ore, traficul de la ieşirea din Petroşani către Bumbeşti Jiu a fost blocat.

La Rânca, din cauza viscolului, abia dacă s-a văzut la un metru, iar temperatura resimţită a fost de minus 20 de grade.

Mâine, în tot arcul Carpatic este Cod galben de ninsori şi viscol. Rafalele ar putea depăşi 100 de kilometri pe oră.

Dacă la munte s-a instalat iarna, pe litoral unii chiar au făcut baie în apa mării.

Şi în Capitală a fost mai cald decât ar fi normal în această perioadă. La orele prânzului, mercurul în termometre a urcat până la nouă grade.

UPDATE: Rezultate Loto 6 din 49, Loto 5 din 40, Joker, Noroc. Numere câștigătoare 23 decembrie 2018... Accident înfiorător înainte de Crăciun, în București! Un bolid a lovit în plin două persoane – VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x