Antena Căutare

ROANTANAMO - Inchisorile CIA din Romania, o investigatie de exceptie marca Observator Antena 1 - din 28 ianuarie!!!

Doi ani de documentare si un demers jurnalistic de exceptie dezbraca de secrete un program extrem de controversat, ce arata implicarea Romaniei in cea mai vasta operatiune de capturare si incarcerarea celor mai vanati teroristi de pe Pamant!

Din 28 ianuarie, Observatorul Antenei 1 va dezvalui fata nevazuta a razboiului dus cu un dusman crunt: TERORISMUL. Doi ani de documentare, mii de kilometri parcursi, un demers jurnalistic fara precedent dezbraca de secrete un program extrem de controversat, ce arata implicarea Romaniei in cea mai vasta operatiune de capturare a celor mai vanati teroristi de pe Pamant. ROANTANAMO este o denumire provenind de la GUANTANAMO, celebra inchisoare americana.

Unii dintre teroristi au calcat pe pamant romanesc si au dus la prinderea liderului suprem al retelei Al-Qaeda, Ossama bin Laden. Unde au aterizat, unde au fost tinuti, pana unde a mers tortura...Un serial-ancheta realizat de George Colgiu, Stefan Candea si Dan Gecui. ROANTANAMO - inchisorile CIA din Romania, din 28 ianuarie, la Observator.

Cristian Cioaca ar putea fi bolnav psihic. Va trebui sa faca cel putin o vizita la psihiatru... Copilul care a cazut ieri in Somesul Mic, cautat de scafandri. Echipajele au taiat gheata cu o drujba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x