Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Robert Gabriel Berechet, tânărul care și-a torturat iubita, a filmat și a postat ororile pe Facebook, condamnat la nouă ani de închisoare

Robert Gabriel Berechet, tânărul din Ploiești care și-a maltratat iubita, a filmat-o plină de sânge, în timp ce-i spărgea pahare în cap și a postat filmarea pe Facebook, și-a primit pedeapsa. Judecătoria Ploiești l-a condamnat la nouă ani de închisoare.

Robert Gabriel Berechet a fost condamnat

observator.tv

Minora de 17 ani a fost tăiată cu cuțitul, i s-au spart sticle și pahare în cap, a fost silită să-i pupe mâinile și picioarele agresorului, totul în timp ce acesta își filma ororile și le posta pe pagina sa de Facebook, informează Ziarul de Ploiești.

El a fost judecat pentru lipsire de libertate, lovire și alte violențe, viol, violarea vieții private, pornografie infantilă etc.

Instanța a decis că “aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea de 5 ani închisoare la care adaugă un spor de 1/3 din totalul celorlalte pedepse,respectiv 4 ani,5 luni şi 10 zile,urmând ca inculpatul să execute pedeapsa rezultantă de 9 ani, 5 luni şi 10 zile închisoare.”

Sentința nu este definitivă.

Recomandari