Căutare Live

ROBOR, la cel mai mare nivel din ultimele luni! Lovitură cruntă de Crăciun pentru banii românilor

Vești proaste de Crăciun pentru românii care au rate. Indicele ROBOR, cel în funcție de care sunt calculate rate la bănci, a fost cotat la 3,21%, cel mai mare nivel din ultima jumătate de an, iar asta înseamnă rate mult mai mari în prima parte a anului. 

Lovitură cruntă de Crăciun pentru banii românilor

Analiștii spun că indicele ROBOR va continua să crească și va ajunge la 4 procente în 2020. Evoluția ROBOR-ului la trei luni pe un credit ipotecar la 250.000 pe 30 de ani.

La un nivel al ROBOR-ului de 3,14% se plătea o rata lunară de aproximativ 1.521 de lei, la un ROBOR de 3,50% aceasta ajunge la 1.580 lei și dacă sare de 4% ajunge la 1663 de lei.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... FOTO/ Tragedie în Teleorman! Un polițist de 25 de ani a murit după ce s-a răsturnat cu mașina...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri