Antena Căutare

Obiceiul care l-a trimis acasă. Român expulzat din Italia după ce a ajuns de zeci de ori la spital cu alcoolemie

Un român a fost expulzat din Italia după ce a ajuns de 73 de ori beat la spital.Bărbatul a fost expulzat din motive de siguranță publică.

Obiceiul care l-a trimis acasă. Român expulzat din Italia după ce a ajuns de zeci de ori la spital cu alcoolemie
bărbat expulzat din cauza alcoolului | antena3.ro

Românul are 54 de ani și a primit interdicție timp de 5 ani. Practic acesta nu va mai putea intra în Italia în acest timp, din cauza problemei pe care o are cu alcoolul.

Bărbatul se afla în Italia din 2003, stabilindu-se inițial în provincia Torino, însă în 2014 s-a mutat în Friuli-Venezia Giulia, în provincia Pordenone, scrie messaggeroveneto.gelocal.it

Ordinul de expulzare a fost dat de Tribunalul din Trieste, instanța subliniind că decretul de expulzare “a fost adoptat din motive de siguranță publică”.

Dintre cele 73 de cazuri în care românul a ajuns la spitalul din localitate din cauză că era beat, 45 au avut loc în ianuarie și februarie.

În 49 dintre cazuri, bărbatul a fugit din unitatea medicală fără voie. A creat astfel neplăceri și disfuncționalități ale serviciului public de urgență.

Poliția statală l-a escortat la aeoportul Marco Polo din Veneția, unde a fost îmbarcat într-un zbor spre România.

Amenințare cu bomba în București! Un bărbat a anunțat că își detonează mașina... Poliţia de Frontieră: Valorile de trafic pentru persoanele care au trecut frontiera României au crescut, în 2019, cu 10,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x