Antena Căutare

Român filmat în timp ce extrage măseaua unui consătean cu patentul. Votcă pentru dezinfecție, după "extracție". Video

Practici comune, dar extrem de periculoase, în zonele rurale ale României. Un bărbat dintr-o comună bihoreană a filmat momentul în care îi scotea unui consătean o măsea cu ajutorul unui patent. Pe înregistrare se aude cum "domn' doctor" îi sugerează pacientului să ia o gură de votcă pentru a dezinfecta gura.

Practici comune, dar extrem de periculoase, în zonele rurale ale României. Un bărbat dintr-o comună bihoreană a filmat momentul în care îi scotea unui consătean o măsea cu ajutorul unui patent. Pe înregistrare se aude cum "domn' doctor" îi sugerează pacientului să ia o gură de votcă pentru a dezinfecta gura.

Scena s-a petrecut în județul Bihor, în comuna Căbești, în curtea casei "medicului stomatolog" și a fost făcută publică de Adevărul. "Nici nu m-o durut", zice pacientul, care este pus, imediat după extracție, să ia o dușcă pentru a dezinfecta locul "operaţiei".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Filmuleţul a fost urcat pe Facebook de un beiuşean, Adrian Bârz, care îl recomandă pe felcer, pe ton de glumă, desigur, ca fiind "cel mai bun stomatolog din Ţara Beiuşului şi anume Angelo Fitz, Iancu din Căbeşti", mai scrie sursa citată.

Inspectoratului de Poliţie al judeţului Bihor s-a sesizat și l-a chemat pe bărbat la audieri

După apariţia ştirii pe site-ul Adevărul.ro bihoreanul din comuna Căbeşti filmat în timp ce extrage măseaua unui consătean cu patentul a fost citat telefonic pentru a se prezenta, pentru luni dimineaţa, la sediul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Bihor. Potrivit surselor publicaţiei, bărbatului nu i-a fost adusă la cunoştinţă vreo acuzaţie.

Un camion s-a răsturnat în Ialomița! Medicii sosiți la fața locului n-au mai putut face nimic pentru șoferul rămas încar... Ce a făcut soția lui Alex Crăcui, bărbatul din Târgu-Jiu mort la frizerie, după înmormântare. Fetița lor încă îl așteapt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x