Antena Căutare

Un român, printre cei 20 de răniți în urma unui atac sângeros la Kabul! 12 persoane, între care trei copii, au murit pe loc

Un român a fost rănit într-un atac sângeros, în capitala afgană Kabul! Un microbuz plin cu expozibil a sărit în aer în mijlocul a zeci de oameni. Cel puţin 12 persoane, printre care şi trei copii au murit, iar 20 de victime au ajuns la spital. Printre ele, şi românul care făcea parte din convoiul atacat de insurgenţi. El păzea Zona Verde, unde se află zeci de ambasade din întreaga lume. Atenţie, urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional!

Atacul s-a dat la o oră de vârf pe străzile aglomerate din Kabul. Contractorul român abia părăsise Green Zone, cea mai bine păzită zonă din Afgankstan.

Un microbuz plin cu explozibil s-a apropiat de maşina blindată uşor în care se aflau angajaţii firmei de pază. Vehiculul a sărit în aer la câţiva metri de convoi.

A rezultat distrugerea vehicolului și rănirea ocupantilor. Georgianul a rămas, din păcate, fără picior.

Angajatul român a fost rănit la cap, iar timpanul i-a fost perforat. Cel puţin 12 oameni, printre care şi trei copii au fost ucişi de explozia care a lăsat în urmă o imagine de coşmar. Zeci de autoturisme şi case din zonă au fost distruse.

Este a doua oară în mai puţin de trei luni când românii cad victime în atentatele din capitala Kabul. La începutul lunii septembrie, insurgenţii au atacat inclusiv ambasada României. Atunci, un militar şi un angajat al serviciului de informatii externe au fost ucişi.

Rezultate Loto 6/49 din 14 noiembrie 2019. Report uriaș la Loto: peste 3,1 milioane de euro!... Dorinţele pot fi îndeplinite cu un simplu Ajut eu! Antena 1 şi Observator lansează platforma care împlinește vise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x