Antena Căutare

Româncă venită din Italia și băgată în carantină în București face acuzații dure: "Micul dejun l-au primit la ora 11.15, fără pic de apă"

O româncă venită din Italia și băgată în carantină în București acuză autoritățile de neglijență și de faptul că își bat joc de propriii cetățeni.

Româncă venită din Italia și băgată în carantină în București face acuzații dure: "Micul dejun l-au primit la ora 11.15, fără pic de apă"
Româncă întoarsă din Italia, în carantină în București | Antena 3

Oana Stoica a fost la Roma, la începutul lunii martie, pentru a-și vizita nepotul bolnav de leucemie, internat într-un spital din capitala Italiei. Pe 12 martie, tânăra româncă s-a întors cu un avion care a aterizat pe Aeroportul 'Henri Coandă' Otopeni, notează Antena 3.

Citește și: Ce știm despre românii infectați cu coronavirus

Cumnatul tinerei a explicat, pentru sursa citată, ce s-a întâmplat după momentul în care femeia, dar și ceilalți pasageri întorși din Italia, au ajuns în aeroport.

"Cumnata mea, Stoica Oana, care s-a întors de la Roma (a fost la spital la nepotul si finul ei care este la tratament, având diagnostic de leucemie) a fost oprită la Bucuresti și băgată in carantina forțată deși avea bilet pana la Iasi.

A fost luată cu alte 10 persoane, urcată in aceiași ambulantă ( unde este distanță de 1m fata de celălalt ), fără sa i se ia temperatura sau sa i se facă vreun control. Au fost duși la Hotel Expocenter unde i-au cazat. Astăzi pana la ora 17.00 nu a venit nimeni sa le ia analize și sa vadă dacă sunt persoane cu probleme.

Micul dejun l-au primit la ora 11.15 minute fără pic de apa. Au cerut la receptie apă, dar nimeni nu-i bagă în seama. Masa de prânz a venit la ora 16.42 când in sfârșit s-au gândit sa le aducă și o sticla de apa de 500ml.

Daca asa înțelege statul roman sa se comporte cu propriii cetățeni sau dumneavoastră vi se pare normal acest mod de carantina va rugam sa nu faceți nimic. Dacă nu vi se pare normal va rugam sa faceți ceea ce știți dumneavoastră mai bine și sa mediatizați aceste abuzuri ale statului asupra propriilor cetățeni", a scris Ionuț Stoian.

Trei români s-au intors din zona roșie a Italiei, în Timişoara. Ce s-a întâmplat cu ei imediat după ce au auterizat... Alexandru Rafila, anunț de ultimă oră despre coronavirus:”Zilele următoare pot fi sute de persoane infectate în România”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x