Antena Căutare

Români întorși din Italia, izolați cu forța. Oamenii acuză că nu li s-a adus apă sau mancare

Românii care au apucat să plece din Peninsulă înainte de închiderea graniţelor, au fost aşteptaţi în ţară de armate de medici. Cei care vin din zonele afectate sunt trimişi în autoizolare sau în carantină.

Români întorși din Italia, izolați cu forța. Oamenii acuză că nu li s-a adus apă sau mancare Galerie
Alerta coronavirus - Vama Nadlac

Cei peste 50 de oameni, inclusiv copii, întorşi seara trecută cu maşina din Italia au fost nevoiţi să intre în carantină. Escortaţi din Vama Nădlac, de autospecialele Poliţiei, au fost cazaţi la o pensiune. Nemulţumiţi de faptul că nu mai pot ajunge în judeţele de domiciliu au refuzat să intre în camerele de cazare.

Oamenii acuză că nu li s-a adus apă sau mancare şi nici medicii nu au venit să le facă analize pentru a se depista dacă sunt bolnavi.

Prima zi de carantină în Italia a fost şi cea mai neagră de la debutul epidemiei de coronavirus. Bilanţul deceselor a crescut cu 168 în ultimele 24 de ore şi a ajuns la 631 în total, iar numărul cazurilor a depăşit 10.000. Austria, Slovenia, Israel, Malta şi Albania au închis deja graniţele cu Italia. În peninsula complet izolată, trăieşte o comunitate de peste un milion două sute de mii de români.

După mai bine de două ore protestatarii au fost convinş să rămână în carantină. La pensiune au sosit şi medicii care le-au prelevat probe.

Raed Arafat: Este posibil să se ajungă la o rată de infectare foarte mare/ Secretarul de stat anunţă că s-ar putea restr... Ce presupune faza a doua a planului de intervenție împotriva Covid-19...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x