Antena Căutare

Romania, 2010: Municipiul Targoviste, fara apa calda din cauza datoriilor

Targovistenii bransati la sistemul centralizat de termoficare au ramas fara apa calda la robinete, pe termen nedeterminat, din cauza datoriilor mari acumulate de Termica SA catre Distrigaz.

Societatea de termoficare inregistreaza o datorie de peste sapte milioane de lei la Distrigaz, motiv pentru care livrarea de gaze catre furnizorul de energie termica a fost sistata. Cum Termica nu are bani sa-si achite datoria, conducerea a decis sa intre in programul anual de revizii si reparatii.

Deocamdata, nu se stie cand va fi reluata furnizarea de apa calda catre populatie, Termica incercand sa mai beneficieze odata de clementa furnizorului de gaze.

O situatie asemanatoare s-a inregistrat si in toamna anului 2008. Atunci, Consiliul Judetean Dambovita a aprobat acordarea unei sume de un milion de lei Primariei Targoviste pentru a se plati o parte din datoriile Termica, societate care merge in pierdere din 2005.

Somajul creste, mii de oamenii se imbulzesc la Bursele locurilor de munca... Director de banca, cercetat pentru detinere de valuta falsa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x