Antena Căutare

GALERIE VIDEO! Romania a capitulat in fata iernii! Zeci de drumuri inchise si mii de suflete fara ajutor

Romania a fost sub urgie alba si sub cod portocaliu! Viscolul puternic a inchis zeci de drumuri din sudul si estul tarii, iar zapada a izolat mii de suflete fara ajutor, fara lumina si fara medicamente. Depasiti de urgie, politistii s-au pus pavaza la iesirile din localitati. Cine s-a aventurat in viscol a sfarsit ingropat sub nameti

Iarna imparte Romania in bucati de gheata. Viscolul ridica mii de bariere pe sosele. Ora dupa ora, judet dupa judet totul dispare treptat sub zapada. In Buzau, mii de oameni traiesc in bezna, ingropati in nameti cat gardul.

La Giurgiu, pe drumul acoperit de zapada, un sofer a scapat masina de sub control. O manevra disperata l-a aruncat de pe sosea.

Romania a capitulat in fata iernii inca de azi-noapte. Depasiti de urgie, politistii au inchis soselele si i-au intors pe soferi din drum.

Vrancea si Buzau au fost sub cod portocaliu de viscol si ninsori. Prapadul s-a abatut in tot sud-estul tarii. In Braila, Ialomita, Calarasi, Constanta, Tulcea si Galati, vantul a viscolit zapada cu o suta de kilometri pe ora.

Botosani, Iasi sau Vaslui. Daca ar fi sa pui degetul pe harta, la intamplare ai da oriunde de acelasi cosmar. Un cosmar din care cei vor sa scape cu masina risca sa ramana blocati. Pe drumurile Moldovei, acum se merge cu sania trasa de cai.

Din cauza ninsorii si a viscolului, autoritatile din Sofia au inchis granita cu Romania. Turistii opriti in vama au fost nevoiti sa se intoarca la Mangalia. N-au reusit toti. Autocarul unor ucrainieni a ramas blocat intr-o groapa, ascunsa de zapada.

CAMERA ASCUNSA: Noua inventie a comerciantilor - "soriciul industrial"... Taierea porcului de Ignat, traditie sfanta la romani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x