România a luat Bacul! Avem aproape 100 de elevi de nota zece şi cele mai bune rezultate din ultimii şapte ani: Ansira a trecut cu brio examenul și vrea să devină chirurg

În acest an, s-au luat note-record la examenul de Bacalaureat. S-au obţinut cele mai bune rezultate din ultimii 7 ani.

În acest an, s-au luat note-record la examenul de Bacalaureat. S-au obţinut cele mai bune rezultate din ultimii 7 ani. Peste 70% dintre elevi au obţinut medii de trecere, iar aproape 100 de tineri au reuşit chiar să ia nota maximă. Printre ei, Ansira. O tânără din Timiş care dărămă toate prejudecăţile. REZULTATE BACALAUREAT 2017. Vezi NOTELE din fiecare județ​

Ansira este singurul elev din tot judeţul Timiş care a scris de nota 10, la Bacalaureat. Blondă cu ochii verzi şi corp de invidiat le-a demonstrat tuturor că are şi o minte care merge brici. Mai mult, se pricepe şi la dans şi este membră în ansamblul Junii Banatului.

”Patru ani de zile am învăţat constant şi cred că asta contează. Nu pot să zic că înainte de Bac am stat o lună, două, trei”, spune Ansira.

Ansira se pregăteşte deja pentru examenul de admitere la facultate. Vrea să se facă medic, însă, nu vrea să renunţe nici la dansurile populare.

REZULTATE BAC 2017. Clujul, la bătăie cu Capitala, pe primul loc în clasamentul național: Număr record de elevi care au obținut NOTA 10!​

În Bucureşti, nouă elevi au obţinut nota maximă! Trei de la Colegiul Gheorghe Lazăr. Printre ei e şi Ioana.

Anul acesta, rata de promovare a examenului, la nivel naţional, a sărit de 71%. Cea mai bună din ultimii şapte ani. În cinci dintre judeţe, procentul a depăşit cu mult media naţională. Au fost, însă, alte cinci judeţe care sunt la coada clasamentului.

Elevii au putut face astăzi contestaţii, iar rezultatele finale vor fi afişate pe 10 iulie. Pe 21 august începe sesiunea de toamnă.

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri