Antena Căutare

Informație ȘOCANTĂ! Suntem „invadați” de UNGARIA! Mai multe teritorii sunt sub controlul vecinilor maghiari!

O primărie de sector din Budapesta a pus mâna pe patru hectare de teren de pe malul Lacului Roşu, unul dintre cele mai mari şi mai frumoase din ţara noastră. O anchetă "În Premieră" a scos la iveală cum legile proaste şi autorităţile din Transilvania le-au permis străinilor să preia controlul asupra unor suprafeţe periculos de mari.

Cum se face că primăria din Budapesta a pus mâna pe un teren într-unul dintre cele mai frumoase locuri din inima Transilvaniei? Cu ajutorul politicienilor români, aleşi în fruntea primăriei Gheorgheni.

Instituţia a înfiinţat o firmă care a preluat 4 hectare de teren, pe malul Lacului Roşu, suprafaţă construibilă. Ulterior, în societate, a fost invitată să intre primăria Sectorului 5 din Budapesta, care a ajuns să deţină controlul total asupra firmei.

În urmă cu trei ani, primarul din Gheorgheni, Mezei Janos, a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu, șantaj și instigare la delapidare. Edilul a încheiat, în numele municipiului, un contract de vânzare-cumpărare, pe o suprafaţă de teren de pe malul lacului, deşi aceasta nu putea fi vândută, pentru că era deja concesionată, potrivit procurorilor.

Este VESTEA MOMENTULUI în România! Toți șoferii SUNT AFECTAȚI DIRECT! Se întâmplă în lunile următoare!... Boala vine în aer! Sute de mii de român au așa ceva în case și nu știu la ce boli se expun! Copiii sunt ÎN PERICOL!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x