Antena Căutare

Romania: Apa cu portia, in 2010

Sute de oameni dintr-un cartier galatean primesc apa cu portia, de cand administratorul blocului a disparut cu 500 de mii de lei. Blocurile au fost debransate de la reteaua de apa, iar acum toata lumea asteapta cisternele, ca sa aiba cu ce sa se spele.

Imediat ce soseste vestea ca cisternele cu apa au ajuns la bloc, oamenii coboara cat mai repede din apartamente pentru a lua apa.

Calvarul locatarilor dureaza de mai bine de doua saptamani, de cand apa a fost oprita, dupa ce datoriile la furnizori nu au mai fost platite de catre administrator, care, pur si simplu, a fugit cu banii oamenilor.

Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica Galati au precizat ca in ciuda datoriilor, reprezentantii furnizorilor de apa trebuie sa le asigure oamenilor zilnic apa curenta, din motive de igiena. Cel putin 50 de litri pe cap de om. Omaneii spun insa ca cisterna ajunge greu la ei, cam o data la 2-3 zile, in loc de zi de zi.

Se pare ca administratorul blocului, o femeie, nu mai platise facturile la apa de mai bine de 3 ani.

Atentat in Postavaru... Mere gratuite in scolile romanesti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x