Căutare Live

Romania, exemplu negativ in New York Times

Tara noastra are parte numai de publicitate negativa peste hotare. Editia on-line a cotidianului New York Times a publicat un articol despre influenta negativa a calculatorului in randul elevilor din Romania.


Studiul a fost realizat de un profesor de la Universitatea din Chicago si romanul Cristian Pop-Eleches, de la Universitatea Columbia, dupa ce guvernul a pornit un program de ajutorare a tinerilor de a-si lua PC-uri. Astfel, elevii si studentii cu venituri reduse pot beneficia de un ajutor de 200 de euro din partea statului, pentru a-si cumpara un calculator. De aceasta masură urmau sa beneficieze 25.000 de tineri cu varste de pana la 26 de ani.

"Elevii sunt campioni la pierderea timpului, iar calculatorul este cel mai tare mod de a-ti irosi timpul liber. Puneti cele doua lucruri cap la cap, fara supraveghere atenta din partea parintilor, iar logica spune ca nu veti vedea in nici un caz un miracol al educatiei", se arata in articol.

Sfântul Ștefan: Peste 400.000 de români își serbează onomastica... Divortul, pronuntat si numai cu acordul sotilor...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri