Antena Căutare

Romania, in furtuna: Acoperisuri avariate, copaci doborati, gospodarii inundate

Dupa zilele de foc, in care aerul a fost irespirbil, vijeliile si-au luat revansa. Vantul puternic a smuls copaci din radacini si acoperisuri de pe case. Grindina a facut ravagii. Sute de locuinte si hectare de culturi arata acum ca dupa bombardament. In Alba, un copil a murit lovit de fulger.

Dupa o ploaie de 15 minute, strazile Bacaului au fost acoperite de apa. Vantul care a batut cu 100 km/h a smuls parapeti si panouri metalice. Mai multe acoperisuri au fost aruncate peste masinile din parcari, iar cativa copacii batrani au fost pusi la pamant.

Pe o strada din Iasi, traficul s-a blocat dupa ce furtuna a aruncat pe sosea materiale dintr-un depozit de constructii si o toaleta ecologica.

Dupa o ploaie cu grindina, opt localitati din Botosani arata ca dupa bombardament.

Cu locuintele ciuruite, oamenii privesc ingroziti si spre gradinile si viile din care nu vor mai aduna nimic.

Nenorocirea a venit din cer si intr-un sat din Alba. Un fulger a lovit un tanar si l-a lasat fara suflare. Prietenul baiatului, care mergea la doi pasi in fata lui, a fugit speriat sa cheme ajutoare. Medicii au incercat sa-l resusciteze, insa fara rezultat.

De furia naturii nu au avut unde sa se ascunda nici localnicii din Ocnele Mari. Grindina le-a gaurit acoperisurile si le-a tocat gradinile, iar o tornada a luat aproape pe sus biserica localitatii si brazii seculari care o strajuiau.

FOTO: Intact Images

Potop in Galati! Cantitatile de apa au depasit 25 l/mp... Un bloc din Galati risca sa se prabuseasca din cauza ploii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x