Live acumSacrificiul
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

România închide granițe și blochează temporar exportul de medicamente

Lista cazurilor confirmate cu noul coronavirus creşte, iar asta pune în gardă autorităţile. După ce Serbia a închis mai multe graniţe cu România, aseară oficialii din ţara noastră noastră au decis ca mai multe puncte de frontieră de la noi să fie de asemenea închise. Iar restricţiie nu se opresc aici. Exportul de medicamente a fost blocat temporar.

Italia este în prezent cel mai puternic focar al epidemiei de coronavirus. Peste o mie de italieni şi-au pierdut viaţa şi mai mult de 15.000 sunt contaminaţi, cu toate măsurile fără precedent ale autorităţilor de la Roma.

Şi alte guverne europene trec la acţiuni ferme. Virusul continuă însă să se propage şi dincolo de Ocean: un demnitar brazilian a fost testat pozitiv la câteva zile după ce a luat parte la convorbiri cu preşedintele Donald Trump, în Statele Unite. Între timp, decizia lui Donald Trump de a suspenda accesul europenilor în Statele Unite amplifică haosul şi panica pe pieţele financiare. Indicii bursieri au suferit căderi fără precedent de mai bine de 30 de ani.

Recomandari