Antena Căutare

România, între ploi torențiale și lapoviță și ninsoare! Zonele din țară în care vremea se menține rece, în următoarele zile

Toamna își intră în drepturi, e oficial, iar următoarele zile vor aduce ploi torențiale atât în nordul țării, cât și în sud. De asemenea, la munte, în special la altitudini mari, se vor semnala și precipitații slabe sub formă de lapoviță și ninsoare. 

Toamna își intră în drepturi, e oficial, iar următoarele zile vor aduce ploi torențiale atât în nordul țării, cât și în sud. De asemenea, la munte, în special la altitudini mari, se vor semnala și precipitații slabe sub formă de lapoviță și ninsoare.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral. De asemenea, temperaturile maxime nu vor depăți 18 grade, în timp ce cele minime se vor situa între 0 și 10 grade, cele mai scăzute valori înregistrându-se în nordul Moldovei, unde vor fi și condiții de brumă.

De miercuri, însă, temperaturile din termometre vor crește, în timp ce regimul pluviometric să fie deficitar în sud-vestul țării, în timp ce în restul țării cantitățile de precipitații vor fi apropiate specifice acestei săptămâni.

Află cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni, mai jos:

Săptămâna 07.10.2019 – 14.10.2019

Valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice acestui interval în extremitatea de sud şi de sud-est a ţării, iar în rest temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă.

Regimul pluviometric va fi local deficitar în sud-vestul ţării dar şi uşor excedentar în nordul extrem al teritoriului, iar în rest cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele specifice acestei săptămâni.

Săptămâna 14.10.2019 – 21.10.2019

Temperatura aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă la nivelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile extracarpatice. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări, potrivit Adevărul.

Săptămâna 21.10.2019 – 28.10.2019

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile, posibil uşor mai ridicate în regiunile extracarpatice. Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii ţări.

Săptămâna 28.10.2019 – 04.11.2019

Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această perioadă, posibil uşor mai ridicate în regiunile sudice, estice şi sud-estice. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, la nivelul întregii ţări.

Citeste mai mult: adev.ro/pyzltc

Bani de la stat pentru români! Ce trebuie să faci ca să primești sume importante... Cele opt mame ucise în accidentul din Ialomița au lăsat 15 orfani să plângă: „Nu am vrut să vă așteptăm așa” | FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x