Antena Căutare

România, lovită de un ciclon care vine dinspre Marea Mediterană. Cum se schimbă vremea în următoarele zile

Un ciclon care vine dinspre Marea Mediterană va aduce precipitații în România, în următoarele zile, însă vremea va continua să fie anormal de caldă pentru această perioadă. 

România, lovită de un ciclon care vine dinspre Marea Mediterană. Cum se schimbă vremea în următoarele zile
România, lovită de un ciclon care vine dinspre Marea Mediterană. Cum se schimbă vremea în următoarele zile

Conform Digi24.ro, temperaturile din termometre vor avea valori peste cele normale, cel puțin în sudul țării, dar își vor face simțită prezența și precipitațiile.

”Practic noi, în ultima săptămână din ianuarie ar trebui să avem maxime care să nu treacă de 5 grade Celsius. Ei bine, vor trece chiar și de 10 grade, dar nu atât de mult cât s-a întâmplat în săptămânile trecute. În weekend, de exemplu, am avut 16 grade în sud-vestul Olteniei. Săptămâna aceasta se vor opri la 12-13 grade”, a spus Simona Căpșună, potrivit sursei citate.

Noaptea, în schimb, valorile temperaturilor din termometre vor avea valori negative și vor fi condiții de ger.

Norii s-au înmulțit încă din timpul nopții, pentru că avem un ciclon foarte activ care a venit dinspre Marea Mediterană, va aduce precipitații în primul rând în jumătatea de vest a țării, dar ușo-ușor se vor extinde și în celelalte zone. În următoarele zile, nu dinspre Mediterana vom primi precipitații, ci de la niște cicloane din nordul Europei, care coboară mai mult de data aceasta și periferic aduc și la noi nori și precipitații”, a explicat meteorologul.

Vrancea: Factor poştal, acuzat că şi-a însuşit banii de pensii, alocaţii şi alte prestaţii sociale/ Prejudiciul este est... Autoritățile din România, primele măsuri pentru a preveni infecțiile cu noul coronavirus. Ce se întâmplă în aeroporturi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x