Antena Căutare

România, lovită de un cutremur de 8,3 grade?  Profețiile șocante făcute despre marele seism: ”Se va resimți și la București, va fi foarte puternic!”

Numeroase cutremure s-au produs în ultimele zile în județul Vrancea, iar oamenii sunt îngrijorați că ar urma un seism puternic. 

Numeroase cutremure s-au produs în ultimele zile în județul Vrancea, iar oamenii sunt îngrijorați că ar urma un seism puternic.

Ioan Istrate, un celebru parapsiholog, susținea la un moment dat că România va fi lovită de un cutremur de magnitudine între 8 și 8,3 grade pe scara Richter.

"În România va fi ca în Nepal, va avea loc un cutremur puternic. Va avea undeva între 8 și 8,3 grade și se va resimți inclusiv la Chișinău. Cutremurul se va produce în zona Vrancea, iar la București se va simți ca un seism de 7,8-7,9 grade. Cutremurul va avea loc în perioada următoare.", spunea paraspihologul.

Doina Ionel, o altă clarvăzătoare, a spus că este sigură pe informațiile pe care le-a primit, dintr-o lume... la care numai ea are acces și a dorit să le transmită tuturor românilor pentru a întâmpina viitorul cu precauție. Conform acestor informații, România va fi lovită de un seism violent, de circa 7 sau 8 grade pe scara Richter, cel târziu până la începutul primăverii.

Cel mai puternic cutremur din acest an a avut loc în 25 aprilie. Cutremurul a avut magnitudinea 4,6 şi s-a înregistrat în apropierea următoarelor oraşe: Covasna (12 kilometri), Întorsura Buzăului (25 de kilometri), Târgu Secuiesc (27 de kilometri), Nehoiu (35 de kilometri) şi Sfântu Gheorghe (52 de kilometri).

Cutremurător! Un tânăr de 31 de ani și-a pierdut viața! Medicii ajunși la fața locului n-au mai putut face nimic pentru ... Meteo 30 august 2018. Cât de cald va fi joi în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x