Antena Căutare

Ministrul Sănătății, semnal de alarmă! România, pregătită de coronavirus? „Stocurile sunt zero”

Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, a vorbit luni la Parlament despre măsurile privind prevenirea şi combaterea coronavirusului.

Ministrul Sănătății, semnal de alarmă! România, pregătită de coronavirus? „Stocurile sunt zero”
Ministrul Sănătății, Victor Costache

Ministrul a precizat că de achiziţiile privind materialele de urgenţă se ocupă Ministerul de Finanţe. De alftel, ministrul Sănătăţii a făcut un apel la calm şi a spus că în România nu este niciun caz de coronavirus la acest moment.

În timp ce românii aflaţi în Italia sunt îngrijoraţi din cauza infectării cu coronavirus, ministrul Sănătăţii a făcut un apel la calm.

Sunt sute de români se întorc în ţară, după ce în Italia au murit şapte oameni în urma contaminării cu coronavirus.

"De achiziţii se ocupă Ministerul de Finanţe. Am semnalat de la început că stocurile lăsate de PSD sunt zero, pentru asta am adoptat acea ordonanţă de urgenţă împreună cu Ministerul Afacerilor Interne, iar la începutul lui martie ar trebuie să avem materialele necesare (...) Dau un mesaj de calm. În România nu avem niciun caz de coronavirus", a precizat Victor Costache.

Sursa: Antena 3

Vacanţă în hotel de lux, cu vedere la ruine. Aşa ar suna ofertele din acest an pentru sudul litoralului. Staţiunile au i... Incendiu violent în Focșani! O fabrică de confecţii a fost mistuită de flăcări. A fost emis un mesaj Ro-Alert...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x