Antena Căutare

România s-a cutremurat din nou! De data asta, două judeţe au fost lovite de seisme

Un seism cu magnitudinea 2.1 a avut loc, în județul Călărași la ora 01.17, la 18 kilometri adâncime.

Două cutremure într-o singură noapte în România! S-a întâmplat în noaptea de marţi spre miercuri, iar vrâncenii şi călăreşenii au fost zguduiţi la propriu!

  • Un seism cu magnitudinea 2.1 a avut loc, în județul Călărași la ora 01.17, la 18 kilometri adâncime.


Potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului cutremurul a fost localizat la coordonatele lat 44.38/lon 26.74 în zona delimitată de localitățile Nicolae Bălcescu-Sărulești-Gurbănești-Valea Argovei.

Ultimul cutremur înregistrat în județul Călărași a fost la 24 februarie 2014, ora 20.29, acesta având magnitudinea de 2,5 grade. Epicentrul a fost localizat la opt kilometri adâncime, localitățile apropiate de focar fiind Călăraşi (21km), Slobozia (28km), Ţăndărei (51km), Olteniţa (52km), Urziceni (60km).

  • Un alt cutremur cu magnitudinea de 2,8 grade pe scara Richter a avut loc, miercuri, în Vrancea.

Potrivit datelor furnizate de Institutul National de Cercetare si Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP), cutremurul s-a produs miercuri dimineata, 11 mai, in judetul Vrancea.

Seismul a fost inregistrat la ora 4:54, la o adancime de o suta de kilometri, intensitatea raportata fiind de 2.8 grade pe scara Richter.

E aproape vară, dar vremea vine cu surprize! Lăsăm astăzi umbrele acasă?... Românii din străinătate, obligați să dea socoteală ANAF-ului pentru proveniența BANILOR. Vor primi somații...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x