Căutare Live

România s-a zguduit de-a binelea! Cutremur în Vrancea, este al patrulea în mai puţin de două zile

S-a detectat un nou cutremur în zona seismică Vrancea, în judeţul Buzău, la ora 04:57, potrivit site-ului EarthBot.ro

S-a detectat un nou cutremur în zona seismică Vrancea, în judeţul Buzău, la ora 04:57, potrivit site-ului EarthBot.ro

Noul cutremur a avut magnitudinea de 2.5 pe scara Richter. Cel mai puternic seism din ultima perioadă a avut loc miercuri seară, tot în Vrancea şi a avut o magnitudine de 4,5 pe Richter.

Cutremul s-a produs la o adâncime de 145 de kilometri şi a fost resimţit în mai multe oraşe.

Un cutremur cu magnitudinea de 3,9 grade pe scara Richter a avut loc, și joi, la ora 03.45, în Marea Neagră, potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP).

Cutremurul s-a înregistrat la o adâncime de 27 de kilometri. Un seism cu magnitudinea 4,6 pe scara Richter s-a produs, miercuri seara, în zona seismică Vrancea, la o adâncime de 145 de kilometri, potrivit Institutului Naţional de Fizica Pământului.

Un cutremur cu magnitudine asemănătoare s-a produs pe 14 martie, în judeţul Vrancea, şi a avut o magnitudine de 4,6 pe scara Richter.

Nu vei pleca nici la munte, nici la mare? Poți merge la Festivalul ''Micul cel mare'' în București, pe 1 mai. Surprizele... METEO în următoarele două săptămâni!Vremea O IA RAZNA ȘI devine INSTABILĂ, Urmează PLOI TORENȚIALE și o lună MAi rece...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri