Antena Căutare

România s-a zguduit din nou! A fost cutremur în zona Vrancea: Ce intensitate a avut seismul

Un seism cu magnitudinea de 2,8 pe scara Richter s-a produs noaptea trecută în zona Vrancea. Cutremurul a fost înregistrat la ora 2.40, la o adâncime de 90 de kilometri, potrivit Institutului Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP).

Un seism cu magnitudinea de 2,8 pe scara Richter s-a produs noaptea trecută în zona Vrancea. Cutremurul a fost înregistrat la ora 2.40, la o adâncime de 90 de kilometri, potrivit Institutului Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP).

„În ziua de 20/04/2018 la ora 02:40:16 (ora României) s-a produs în Zona seismică Vrancea, județul Vrancea un cutremur cu magnitudinea 2.8 pe scara Richter, la adâncimea de 90km. Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: Odobești (42km), Panciu (47km), Onești (51km), Tîrgu Ocna (54km), Slănic-Moldova (54km)“, transmite INFP.

Ultimul cutremur de mare intensitate resimțit în țara noastră a avut loc tot în județul Vrancea, în luna martie, având magnitudinea de 4.6 grade pe Richter.

Alertă METEO în jumătate din România. 12 județe sub cod galben de vânt în următoarele ore!... Caz șocant în România! A cumpărat o garsonieră, dar ce a găsit sub cadă când s-a apucat de renovat l-a îngrozit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x