Antena Căutare

România se află sub cod roșu de inundații. Vremea rea a lăsat deja fără case sute de oameni

Aproape jumătate din țară este sub ape, iar ploile continuă, anunță meterologii. Sute de gospodării au fost afectate de vijeliile din ultimele zile, iar acum România se află din nou sub cod roșu de inundații.

Aproape jumătate din țară este sub ape, iar ploile continuă, anunță meterologii. Sute de gospodării au fost afectate de vijeliile din ultimele zile, iar acum România se află sub cod roșu de inundații.

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor a emis o avertizare Cod roşu de inundaţii pentru Râul Bega, pe raza judeţului Timiş, valabilă până la ora 18:00.

Potrivit hidrologilor, ca urmare a propagării viiturilor formate anterior în amonte, se vor produce în continuare creşteri importante de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale Cotelor de pericol pe râul Bega - sector S.H. Balinţ - amonte S.H. Chizătău (sector îndiguit), judeţul Timiş.

Foto: Facebook/Meteoplus

Șoferul care a provocat accidentul în care a murit Gabriela Rîpan, trimis în judecată! Familia studentei vrea despăgubir... Află cum sunt cu adevărat românii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x