Antena Căutare

România se topește! Meteorologii anunță când scăpăm de valul de căldură ce a pârjolit țara

Au fost ore critice pe stradă, în trafic, peste tot, totul din cauza temperaturilor sufocante. Greu este şi în satele unde apa din fântâni a secat iar câmpurile s-au transformat într-un imens deşert.

Au fost ore critice pe stradă, în trafic, peste tot, totul din cauza temperaturilor sufocante. Greu este şi în satele unde apa din fântâni a secat iar câmpurile s-au transformat într-un imens deşert.

Din cauza secetei, multe dintre culturile agricole sunt compromise, în Oltenia şi nu numai.

România este ca un cuptor fierbinte. 47 de grade s-au resimţit în aer în Bucureşti, deşi Capitala nu a fost sub cod roşu.

În Vestul ţării, însă, a fost ca în Sahara - irespirabil. Valul de caniculă a dublat apelurile la ambulanţă. Oamenii au leşinat pe stradă şi tot acolo au primit şi ajutor medical.

În Iaşi, un bărbat a murit, altul este în comă, iar un bătrân a leşinat chiar sub ochii reporterilor Observator, care au chemat ambulanţa.

Bucureştiul arde la 47 de grade, cât măsoară temperatura resimţită în aer. Oficial, în termometre au fost 38 de grade la umbră. Şi un indice temperatură-umezeală care a trecut de pragul critic. Critice au fost orele prânzului, când asfaltul ţi s-a lipit efectiv de tălpi.

Nopți tropicale în București! Temperaturile vor scădea sub 30 de grade abia după ora 22:00

Au fost 60 de grade sub roţile maşinilor. Ambulanţa a primit 1400 de apeluri în 24 de ore. 157 de oameni s-au prăbuşit pe stradă.

Valul de căldură pe care italienii l-au botezat Lucifer nu pleacă prea curând din România. Răcoarea o găsim doar în vârf de munte.

România s-a zguduit din nou! CUTREMUR cu magnitudinea 3,8 pe scara Richter, în judeţul Buzău... Sâmbăta aduce noroc și surprize plăcute pentru anumite zodii! Ție ce ți-au pregătit astrele?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x