Antena Căutare

Succes pentru sistemul medical! România, singura ţară din Uniunea Europeană care are acum patru unitati mobile de terapie intensivă

În vremuri grele, oamenii sunt singurii care pot schimba un sistem sau o lume. Romania, ţara cu un sistem medical fragil, grav afectat de pandemia de coronavirus, primeste azi o gura de oxigen vitala – 4 unitati mobile de terapie intensiva. Si intră astfel in elita Uniunii Europene.

Suntem singura tara care detine asa ceva. Iar asta a fost posibil datorita dumneavoastra. Cu ajutorul banilor stransi din donatii la început de pandemie, in cadrul celui mai mare Teledon organizat de trustul Intact prin Fundaţia Mereu Aproape, au fost achizitionate sectiile de terapie intensiva, pe roti.

Klaus Iohannis, informații de ultimă oră despre revenirea la starea de urgență: „Virusul este în comunitate. Sunt îngrijorat”

Klaus Iohannis, prezent la recepția unităților mobile ATI cumpărate de Fundația Mereu Aproape

Președintele Klaus Iohannis a fost prezent la Romexpo, la recepția celor două unități mobile de Terapie Intensivă, cumpărate de Fundaţia Mereu Aproape din donaţiile strânse în cadrul „Teledon Români Împreună”.

„Este impresionant ce am văzut astăzi. Aceste 4 tiruri care fiecare dintre ele are o funcțiune completă de secție ATI cu toată aparatura necesară și aceste unități vor putea fi folosite acolo unde este nevoie și pentru COVID dar și pentru orice alte situații. (...)

Sunt dotări de utlimă oră și sunt convins că atunci când va fi nevoie de ele vor fi extrem de utile. Vreau să mulțumesc tuturor celor implicați. Vreau să mulțumesc și celor care au donat bani pentru acest proiect”, a spus Klaus Iohannis.

Declarație revoltătoare! Românii, acuzați că răspândesc coronavirusul în Germania: "Voi și bulgarii ați adus virusu... Mai mulți români, angajați ai Aeroportului Henri Coandă, au furat produse care se vând în avion, în valoare de 800 de mi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x