Căutare Live

Romania trece la ora de iarna. Ceasurile se dau inapoi cu o ora

In noaptea de sambata spre duminica, Romania trece la ora oficiala de iarna. Astfel, ora 4:00 va deveni ora 3:00. Ziua de 28 octombrie va fi cea mai lunga din an, avand 25 de ore.

Intact Images

Pentru trecerea la ora oficiala de iarna, ceasurile vor fi date inapoi cu o ora. In noaptea de sambata spre duminica, ora 4:00 va deveni ora 3:00.

Trecerea la ora de iarna nu va afecta mersul trenurilor, dar vor fi afectate de schimbare 82 trenuri, dintre care 40 InterRegio, 40 Regio si doua InterCity, a anuntat CFR Calatori, citat de Mediafax.

Trenurile de calatori vor pleca din statiile de formare dupa ora oficiala de vara pana in noaptea de 27 spre 28 octombrie ora 4.00, care devine ora 3.00.

Primul manager privat al TAROM, Heinrich Vystoupil, a demisionat... La tarabele din piete vor fi vandute numai fructe si legume romanesti, direct de la producatori...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri