Căutare Live

România trece la ORA DE VARĂ! Dăm ceasurile înainte și vom dormi cu o oră mai puțin

România trece la ora oficială de vară, ceasurile urmând să fie date înainte cu o oră, astfel că ora 3.00 va deveni ora 4.00.

România trece la ora oficială de vară, ceasurile urmând să fie date înainte cu o oră, astfel că ora 3.00 va deveni ora 4.00.

După ce ceasurile vor fi date înainte cu o oră, diferenţa dintre ora oficială a României şi Timpul Universal (numit impropriu şi GMT) va fi de trei ore. Duminică va fi cea mai scurtă zi din an, având numai 23 de ore.

Astfel, în noaptea de 25 spre 26 martie, toate ceasurile se vor da înainte cu o oră, nu doar în România, ci în toate țările Uniunii Europene. Astfel, ziua de 26 martie 2017 va avea 23 de ore în loc de 24.

Ora 3:00 va deveni ora 4:00, mecanismul prin care se schimbă ora, primăvara și toamna, fiind folosit de 110 țări din lume.

România a aderat la ora de vară în anul 1932.

Berbecii sunt foarte optimişti, astăzi. Horoscopul Zilei, 16 martie... Chelul de tichie de mărgăritar duce lipsă: OTOPENIUL devine ”silent airport” și oprește anunțurile audio. Nu caști ochii...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri