Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Adela

România trimite pe "front", în Italia, o echipă de medici şi asistenţi medicali

În zona Milano, România trimite o echipă formată din 11 medici şi şase asistenţi medicali. Informația a fost transmisă luni de către Președintele României.

România trimite pe "front", în Italia, o echipă de medici şi asistenţi medicali

„Am decis ca România să trimită o echipă de medici şi asistenţi medicali în Italia. Ei vor merge acolo în zona Milano. Vor pleca cel târziu mâine (marţi, n.red.). O echipă formată din 11 medici şi şase asistenţi medicali”, a a anunțat Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a avut astăzi o nouă şedinţă de evaluare a măsurilor de gestionare a epidemiei de coronavirus cu premierul Ludovic Orban, ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu etc.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat luni, după întâlnirea cu premierul şi cu mai mulţi miniştri, că ca fi necesară prelungirea stării de urgenţă cu încă o lună, iar decretul va fi emis lşa începutul săptămânii viitoare.

Starea de urgență se prelungește cu încă o lună, din cauza pandemiei de coronavirus. Klaus Iohannis, anunț de ultim moment!

El a spus că, în comparaţie cu alte ţări, creşterea numărului de persoane afectate de coronavirus nu a fost aşa de mare ca în ţări precum Italia şi Spania, lucru care vine din faptul că România a luat din timp măsuri foarte ferme, dar ”nu este momentul să ne relaxăm”, pentru că nu suntem la vârful epidemiei.

Recomandari