România trimite pe "front", în Italia, o echipă de medici şi asistenţi medicali

În zona Milano, România trimite o echipă formată din 11 medici şi şase asistenţi medicali. Informația a fost transmisă luni de către Președintele României.

România trimite pe "front", în Italia, o echipă de medici şi asistenţi medicali

„Am decis ca România să trimită o echipă de medici şi asistenţi medicali în Italia. Ei vor merge acolo în zona Milano. Vor pleca cel târziu mâine (marţi, n.red.). O echipă formată din 11 medici şi şase asistenţi medicali”, a a anunțat Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a avut astăzi o nouă şedinţă de evaluare a măsurilor de gestionare a epidemiei de coronavirus cu premierul Ludovic Orban, ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu etc.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat luni, după întâlnirea cu premierul şi cu mai mulţi miniştri, că ca fi necesară prelungirea stării de urgenţă cu încă o lună, iar decretul va fi emis lşa începutul săptămânii viitoare.

Starea de urgență se prelungește cu încă o lună, din cauza pandemiei de coronavirus. Klaus Iohannis, anunț de ultim moment!

El a spus că, în comparaţie cu alte ţări, creşterea numărului de persoane afectate de coronavirus nu a fost aşa de mare ca în ţări precum Italia şi Spania, lucru care vine din faptul că România a luat din timp măsuri foarte ferme, dar ”nu este momentul să ne relaxăm”, pentru că nu suntem la vârful epidemiei.

Parteneri
Cele mai simpatice nume pentru câini. Cum îți poți numi patrupedul
Ai adoptat recent un patruped și cauți nume pentru câini? Noul membru al familiei are nevoie de o denumire care să se potrivească nu doar cu personalitatea lui, dar care să fie și ușor de pronunțat de toată lumea din casa ta. 
Catine.ro
Ultimele știri