Antena Căutare

România, zguduită de două cutremure, la distanță de doar câteva ore. Ce magnitudini au avut seismele de sâmbătă dimineață

Două cutremure de magnitudini semnificative s-au produs, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la distanță de doar câteva ore. 

Două cutremure de magnitudini semnificative s-au produs, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la distanță de doar câteva ore.

Un cutremur cu magnitudinea de 3,0 pe scara Richter s-a produs vineri spre sâmbătă noaptea, la ora 03:37:02 (ora României), în judeţul Buzău, la adâncimea de 110 kilometri, informează Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Seismul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: Nehoiu(18km), Covasna(43km), Întorsura Buzăului(47km), Mizil(52km), Vălenii de Munte(56km).

Trei ore mai târziu, un alt cutremur s-a produs, de data aceasta, în judeţul Prahova.

Potrivit Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cel de-al doilea cutremur s-a produs joi în judeţul Prahova, la ora 06:38, fiind al doilea seism înregistrat în interval de trei ore.

Cutremurul din județul Prahova s-a produs la adâncimea de 11 kilometri, în apropierea oraşelor Câmpina (10 km), Băicoi (13 km), Slănic (16 km), Breaza de Jos (16 km) şi Plopeni(19 km).

Anchetatorii au luat cu asalt casa lui Gheorghe Dincă! Ce se întâmplă în aceste momente în Caracal... Vești de ultimă oră despre soarta lui Ionuț Gologan, românul condamnat la moarte în Malaysia! Decizia autorităților româ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x