Antena Căutare

Romanii apeleaza la SMS-uri pentru a plati bunuri si servicii

Suntem obisnuiti sa trimitem mesaje prietenilor si rudelor. Dar nu doar atat!  Din ce in ce mai des, folosim mesajele pentru a plati bunuri si servicii din cele mai diverse. Chiar si o cafea de la automat!

De cate ori nu v-ati apropiat de un automat pentru a cumpara un suc si ati constatat ca nu aveti maruntis? Puteti rezolva problema simplu, daca aveti un telefon.

Suma maxima care poate fi platita prin sms este echivalentul in lei a 20 de euro, dar cele mai multe produse costa cel mult 2 euro. Serviciul este disponibil atat pentru abonatii operatorilor mobili cat si pentru cei care au cartele preplatite.

Si pentru amatorii de cupoane de reduceri, sms-ul este la moda.

Plata prin sms este populara si pentru cei care folosesc mijloacele de transport in comun. Serviciul este disponibil in patru orase. La randul lor, soferii pot plati prin intermediul sms-ului rovigneta.

Potrivit analistilor, peste un milion de bilete pentru transportul in comun vor fi vandute anul viitor. In prima parte a anului 2012 romanii au trimis 3,5 miliarde de sms-uri, dublu fata de prima parte a anului trecut.

Mii de pensionari fac imprumuturi la Casa de Ajutor Reciproc... A inceput goana dupa cozonaci!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x