Antena Căutare

Romanii au cheltuit sute de milioane de lei in "Vinerea neagra"

Vinerea neagra a reducerilor a umplut casieriile magazinlor cu sute de milioane de lei. Oamenii s-au inghesuit sa cumpere electronice ieftinite. Iar rezultatele bune i-au facut pe comercianti sa prelungeasca reducerile si in acest week-end.

Comerciantii sunt fericiti. Au vandut intr-o zi cat pentru o luna. Reducerile de 60 - 70 la suta i-au convins pe multi romani sa lase la casa sute, chiar mii de lei. In total, vanzarile au atins cote greu de imaginat: 205 milioane de lei. Pana si plata cu cardul a explodat in vinerea mare. Tranzactiile online au crescut cu peste 400 la suta.

La asa performante, nici nu e de mirare ca vanzarile magazinului online au depasit 54 milioane de lei. Laptopurile au fost cele mai cautate pe online, iar cele mai multe stocuri s-au epuizat in primele ore ale diminetii.

Alt lant de magazine, vanzari la fel de bune. 45 de milioane de lei au adunat intr-o singura zi. Iar pentru ca treaba a mers atat de bine, ofertele continua si in acest week-end.

Reduceri pana duminica sunt si la acest lant de magazine, dupa ce vineri vanzarile au atins 27 milioane de lei - adica 6 milioane de euro.

Fata de anul trecut, dupa ce magazinele au ramas fara marfa de Black Friday, comerciantii s-au asugurat acum ca au suficiente stocuri. Asa ca promotiile vor continua pana la sarbatorile de iarna.

Porcii mistreti viziteaza zilnic un cartier rezidential din Bucuresti... Trafic rutier restrictionat in Capitala, pentru parada militara organizata de Ziua Nationala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x