Antena Căutare

Romanii au dat iama in raionul cu bauturi alcoolice. Sticla de whisky, la mare cautare

Nici nu au strans bine masa de Craciun, ca romanii au intrat iar in febra cumparaturilor. Daca saptamana trecuta s-au inghesuit la carne, acum imbulzeala mare a fost la raionul de bauturi.

Liviu si prietenii lui au zabovit aproape doua ore in hypermarket, pana au reusit sa cumpere bunatatile pentru masa de Revelion. Au inchiriat o vila la Bran si se pregatesc de distractie. Nu trebuie sa le lipseasca nimic in noaptea dintre ani. Asa ca s-au organizat foarte bine.

Si nu se abat deloc de la ceea ce scrie pe hartie. Merg pe economie maxima. Bugetul de anul acesta pentru masa de Revelion este la jumatate fata de anul trecut. Mai exact, 150 de euro. Chiar si asa, bautura ocupa un loc de fruntas pe lista de cumparaturi.

Nu exista roman care sa ajunga la casa fara o sticla de alcool in cos. Iar angajatii de la raionul cu bautura abia fac fata. Nici nu aprovizioneaza bine, ca si dispare marfa de pe raft. Si, dupa cum era de asteptat, cele mai cautate bauturi sunt sampania, whisky-ul si vodca.

Cele mai ieftine sticle de whisky si votca se vand cu 30 de lei, iar sticla de sampanie pleaca de la zece lei.

Opt din zece romani vor petrece Revelionul acasa - fie acasa la ei, fie la prieteni sau rude, arata cele mai recente sondaje.

Inainte, tovarasi! Compania de Drumuri deszapezeste cu utilaje de pe vremea lui Gheorghe Gheorghiu-Dej... EXCLUSIV. Iubita de Revelion se poate "comanda" pe internet: O escorta de lux, 1.000 de euro!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x