Antena Căutare

Romanii au uitat de criza si au acordat mai multa atentie vacantelor si distractiei!

Romanii au profitat de vara aceasta ca sa se distreze. Au cumparat mai putine masini fata de iulie 2011, dar au achizitionat mai multe motociclete si au cheltuit mai multi bani in vacante si in saloanele de infrumusetare. Asa indica cifrele Institutului National de Statstica.

In luna iulie romanii nu s-au inghesuit sa-si cumpere masini noi. Vanzarile acestora au scazut cu 13 procente fata de aceeasi perioada a anului trecut, pastrand astfel trendul din ultima perioada. Mai mult succes au avut motocicletele, dar si piesele si accesoriile pentru autovehicule. Semn ca oamenii au preferat sa aduca imbunatatiri vehiculelor pe care le detin deja.

Pentru a avea, probabil, mai multi bani pentru vacante. Institutul National de Statistica arata ca activitatea agentiilor de turism, dar si a hotelierilor, a crescut cu 25% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Vremea frumoasa i-a indemnat pe turisti sa mearga in special pe litoral, dar si in strainatate. Ca sa faca impresie, romancele si-au facut mai mult timp pentru a ajunge in saloanele de infrumusetare, ceea ce a adus acestora o crestere de peste 5 procente.

In ciuda recordurilor atinse de moneda europeana in raport cu leul, exporturile au scazut, in iulie, cu aproape un procent. Cele mai multe produse exportate au fost masini si echipamente de transport, materii prime si produse agroaleimentare. Pe de alta parte, importurile au crescut cu un procent.

Citeste si Antena 3!

Foto: 800dj.com

Scandal la RATB, intre conducere si sindicalisti. Soferii sunt acuzati ca fura combustibil... "Schema" lui Mircea Lucescu mai face o victima. Cum a ajuns o femeie cu masina sub tramvai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x