Antena Căutare

Românii continuă să iasă în stradă! A şaptea zi de proteste în Capitală

Săptămâna începe cu noi proteste în faţa Guvernului. Primii manifestanţi s-au adunat deja în Piaţa Victoriei. Peste câteva ore, piaţa va fi din nou plină de oameni

Proteste nu au avut loc doar în Bucureşti! Şi în restul ţării, oamenii au ieşit în stradă. Peste 250 de mii de protestatari au fost în piața Victoriei, doar în Capitală și au cerut demisia Guvernului Grindeanu, în ciuda faptului că ordonanţa 13 fusese abrogată.

Iar săptămâna începe cu noi proteste în faţa Guvernului. Primii manifestanţi s-au adunat deja în Piaţa Victoriei. Peste câteva ore, piaţa va fi din nou plină de oameni.

În plus, Capitala a fost scena unui al doilea protest! De această dată, în faţa Palatului Cotroceni. Deşi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat cât se poate de clar că formaţiunea sa nu organizează nicio manifestaţie, mii de oameni s-au strâns în faţa sediului Preşedinţiei.

Protestatarii au cerut demisia şefului statului şi menţinerea Guvernului Grindeanu.

Vremea A LUAT-O RAZNA! România este ÎN MARE PERICOL în următoarele zile!... -12 grade anunță ANM. Iarna se întoarce cu ninsori şi frig! Fenomenul de "ploaie îngheţată" va afecta mai mult...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x