Antena Căutare

Românii de peste Prut, solidari cu familiile îndoliate!

Candele aprinse şi flori la Ambasada României de la Chişinău, în memoria victimelor incendiului devastator de la clubul Colectiv din Bucureşti.

Candele aprinse şi flori la Ambasada României de la Chişinău, în memoria victimelor incendiului devastator de la clubul Colectiv din Bucureşti.

Zeci de oameni din mai multe raioane au venit în faţa Ambasadei României la Chişinău, unde au aprins lumânări, au depus flori şi au ţinut un minut de reculegere în memoria victimelor de la clubul Colectiv din Bucureşti.

Solidari cu familiile victimelor sunt şi reprezentanţii Platformei Demnitate şi Adevăr, care spun cu durere că tragedia lor este şi tragedia noastră.

Ulterior, membrii platformei DA, împreună cu alţi manifestanţi din Piaţa Marii Adunări Naţionale, au mers şi la Ambasada Federaţiei Ruse la Chişinău, unde au aprins lumânări în memoria celor 224 de pasageri de la bordul avionului rusesc, care s-a prăbuşit în centrul Peninsulei Sinai din Egipt.

Vezi VIDEO aici.

Connect-R este alături de victime: ”Eu și soția mea donăm 2.000 de euro în fondul solidarității!”... Gabriel Cotabiță și Marcel Pavel sunt alături de familiile îndoliate! Ce mesaje le-au transmis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x