Antena Căutare

Românii din străinătate, obligați să dea socoteală ANAF-ului pentru proveniența BANILOR. Vor primi somații

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a emis un nou set de „articole legale” în ceea ce îi priveşte pe românii plecaţi la muncă în străinătate.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a emis un nou set de „articole legale” în ceea ce îi priveşte pe românii plecaţi la muncă în străinătate.

Potrivit noilor reglementări, acestora li se impune ca o nouă impozitare strictă a veniturilor pe care le realizează în străinătate.

Un român aflat la muncă în Norvegia face furori pe reţelele de socializare. Acesta ar fi invitat la ANAF în legătură cu veniturile obţinute în străinătate şi este ameninţat că, în caz contrar, „organul fiscal va proceda la aplicarea prevederilor legale”.

Cu aceste noi impozite, cei de la ANAF încearcă să stopeze fraudele fiscale care duc la diminuarea resurselor financiare ale statul român. Somaţiile vor fi primite doar de românii care au încă domiciliul în România şi lucrează la negru în statele Uniunii Europene.

România s-a cutremurat din nou! De data asta, două judeţe au fost lovite de seisme... Un elev din patru este umilit măcar o dată în fața colegilor de clasă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x