Antena Căutare

Romanii fug de canicula. Litoralul, plin de turisti

Canicula a lovit din nou Romania. In unele zone, temperaturile au depasit 37 de grade Celsius. De aceea, cei mai multi au luat cu asalt strandurile si piscinele, pentru a se racori. Cei mai norocosi au ajuns deja la mare.

Codul galben de canicula emis de meteorologi i-a facut pe romani sa aleaga strandurile si piscinele pentru a se racori. Pe litoral, hotelurile au inceput sa se umple de turistii dornici de plaja si soare, iar sezonul estival incepe in adevaratul sens al cuvantului. Apa este calda, ajungand la 22-23 de grade Celsius, iar vantul care adie usor face ca temperaturile ridicate sa fie suportate mai bine.

In centrul tarii, romanii au ales drumetiile pe munte sau strandurile. La Alba-Iulia, Restia si Targu Mures acestea au fost pline de oameni de toate varstele.

Vremea calda va continua in intreaga tara. Spre sfarsitul saptamanii, temperturile vor mai creste, depasind 37-38 de grade Celsius, in unele zone.

Tribunalul Bucuresti: Nastase, tinut ilegal in spital. Intarzierea transferului a fost nejustificata... Tronsonul de autostrada Cernavoda-Medgidia va fi gata pe 20 iulie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x