Antena Căutare

Romanii merg "in coloana" catre munte: Trafic ingreunat pe cativa kilometri, pe DN 1

Trafic este ingreunat vineri, pe DN 1, catre munte dupa ce coloanele de masini se intind pe cativa kilometri, avertizeaza centrul Infotrafic.

Mai precis, pe sensul de mers Bucuresti - Brasov la intrarea in Ploiesti si dinspre Bucuresti pana in sensul giratoriu din localitatea prahoverana Barcanesti, coloanele de masini se intind pe cativa kilometri.

In plus, si pe sensul de urcare catre munte dinspre Comarnic pana pe Valea Prahovei drumul este foarte aglomerat.

Astfel, se pare ca o buna parte dintre romani au ales sa petreaca sarbatorile pascale in statiunile de pe Valea Prahovei si din judetul Brasov.

Daca vreti sa va petreceti sarbatorile de Pasti in Romania oferta este pentru toate gusturile si buzunarele. Hotelurile si pensiunile din zonele turistice traditionale sunt gata sa-si primeasca oaspetii, sositi din toate partile tarii, dar si din strainatate.

Ce facem in week-endul de Pasti? Puteti merge la premiera filmului "The Cold Light of Day - Lumina rece a diminetii" sau la concertul sustinut de "Proof" in Underworld Club. Ramane doar sa alegeti cum sa va petreceti timpul liber!


Foto: Intact Images

Avertizare de vreme rea: Averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului in toata tara... O bomba de mici dimensiuni a explodat la Oradea, sub o masina de lux...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x