Antena Căutare

Românii nu au uitat! Doi ani de la TRAGEDIA din Muntenegru

Au trecut doi ani de la tragedia din Muntenegru în care 47 de români care trebuiau să ajungă în vacanţă cu un autocar, au ajuns într-o prăpastie

Au trecut doi ani de la tragedia din Muntenegru în care 47 de români care trebuiau să ajungă în vacanţă cu un autocar, au ajuns într-o prăpastie

Conform anchetei procurorilor muntenegreni, cauza principală a accidentului a fost viteza excesivă. Autocarul circula cu 80 km pe oră pe un segment de drum unde viteza maximă admisă era de doar 40 km pe oră. Firma asiguratoare le-a plătit victimelor despăgubiri de 4,15 milioane de euro în cele 42 de cazuri soluţionate pe cale amiabilă, dar şi în dosarul deschis pentru vătămarea corporală a unui minor muntenegrean.

FILMUL ACCIDENTULUI:

Accidentul s-a produs în jurul orei 18, ora României, la ieşirea dintr-un tunel, pe vreme ploioasă. Autocarul, care avea la bord 47 de turişti, se îndrepta spre o staţiune de la Marea Adriatică.

Autocarul a intrat pe contrasens, a rupt bariera de protecţie şi s-a prăbuşit în prăpastie. Potrivit martorilor, corpurile unora din victime au fost aruncate pe stânci iar altele au fost, pur şi simplu, strivite.

16 oameni şi-au pierdut viaţa pe loc, sub privirile rudelor şi prietenilor. Din prăpastie se auzeau strigătele de ajutor ale celor 31 de supravieţuitori.

Află mai multe pe observator.tv!

Invazia căpușelor, un fenomen periculos! Cum îndepărtezi corect o astfel de insectă! VIDEO... Vocea lui Arsenie Boca, într-un material incredibil ce îți dă fiori! Singura înregistrare audio cu părintele a ieșit la ...
Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Parteneri
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023. Taurii vor avea parte de o nouă poveste de iubire
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x