Noi state din Europa au închis granițele pentru români. Restricții de călătorie în 20 țări europene, dintre care 14 din UE

Românii primesc restricții de călătorie în 20 țări europene, dintre care 14 din Uniunea Europeană, asta după ce țara noastră a atins vârful pandemiei zilele acestea, cu o explozie a numărului de noi cazuri de Covid-19.

Restricții de călătorie în 20 țări europene, dintre care 14 din UE

Hepta

Numărul țărilor europene care impun restricții românilor a ajuns la 20. 14 dintre ele din din Uniunea Europeană.

Lista completă cu țările din Europa care au impus restricții României

Cele 20 state din Europa sunt Austria, Bosnia și Herțegovina, Cipru, Danemarca, Estonia, Finlanda, Grecia, Irlanda, Islanda, Letonia, Lituania, Malta, Muntenegru, Norvegia, Marea Britanie, Olanda, Republica Moldova, Slovacia, Slovenia și Ungaria, anunță Ministerul Afacerilor Externe.

Citește și:

Românii au primit interzis în Ungaria! Cine nu va mai putea intra deloc în țara vecină! Restricții drastice impuse la graniță

În ce condiții pot intra românii în țările cu restricții de călătorie

În Austria, de exemplu. începând cu data de 9 iulie, toți cetățenii care călătoresc din România cu destinație finală Austria vor putea intra în Austria doar dacă prezintă un certificat medical (în limba engleză sau germană) de test negativ pentru SARS-CoV-2 (PCR, RT), nu mai vechi de 4 zile. În absența acestui certificat, cetățenii care călătoresc din România cu destinație finală Austria vor trebui să intre în autoizolare pentru o perioadă de 14 zile, imediat după intrarea în Austria. În cazul în care nu este respectată măsura autoizolării, amenda poate ajunge până la 1.450 de euro.

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri