Antena Căutare

BOMBĂ! Nu e glumă! Românii vor putea să îşi controleze televizorul cu puterea minții! Cât ar costa superputerea

Românii vor putea să îşi implanteze un cip şi să controleze televizorul și toate celelalte echipamente electronice din casă doar cu puterea gândului. O operaţie ceva mai riscantă le poate permite să cunoască toate limbile pământului.

Românii vor putea să îşi implanteze un cip şi să controleze televizorul și toate celelalte echipamente electronice din casă doar cu puterea gândului. O operaţie ceva mai riscantă le poate permite să cunoască toate limbile pământului.

Dacă prima operație ar costa 10 mii de euro, cea de-a doua ar ajunge la prețul de 100 de mii de euro.

Aceste promisiuni îi aparțin unuia dintre cei mai controversaţi oameni de ştiinţă, Kevin Warkick, supranumit şi profesor Cyborg, care a vorbit, în exclusivitate, pentru Observator, despre tehnologia care în mai puţin de un an va revoluţiona lumea.

„Ultimul implant pe care l-am avut a presupus 100 de ţepuse introduse în sistemul meu nervos. Legau sistemul meu nervos de un calculator şi internet. Am avut astfel simţuri extrasenzoriale, ultrasonice”, a spus Kevin Warkick.

Imediat după operaţie, cercetătorul şi-a conectat toate electronicele din casa din Londra la internet - de la cafetieră, la friger sau chiar combina muzicală. S-a urcat apoi în avion și a zburat 7 mii de kilometri ca să arate că poate să controleze tot de la distanţă.

Potrivit profesorului Cyborg, oricine va putea face asta până la finalul anului viitor. E nevoie doar de un implant.

Profesor Cyborg urmează să devină iar robot. El şi soţia lui au acceptat să fie operati, iar ambii vor avea un cip implantat în cap prin care vor putea comunica.

Fiscul este în ALERTĂ! Dacă ați primit astfel de mesaje de la ANAF, NU răspundeți! Ce s-a întâmplat... Lovitură pentru profesori! Ce se va întâmpla cu dascălii care vor lua bani de la elevi pentru meditații...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x